Kunderne siger

Home » Kunderne siger

KUNDERNE_KBF_TOP_fotos

 

Kunderne siger

Photo on 12-19-12 at 8.08 AM #2

Gitte Toldsted 

HR Manager / Mindset & Behavior Lead

Livslyst, livskraft og læring der batter

Min første dosis Ketti fik jeg, da en kvindelig kollega overtalte mig til at deltage i en ‘Kvindekraft, Ynde & Latinrytmer’ workshop for snart 10 år siden. Den oplevelse ændrede for altid mit syn på min egen og andre succesfulde kvinders kvindelighed – og på vores menneskeret til at udfolde den i fuldt flor på alle livsområder; også som ledere. Siden den weekend har jeg ELSKET at være kvinde, og jeg var i den grad blevet hooked på at arbejde sammen med Ketti.

Mit efterfølgende 1:1-forløb hos Ketti var ren forkælelse for både krop og sjæl. Rejsen – altså den indre – begyndte, så snart jeg trådte ind over dørtærsklen til Ketti’s caribiske oase på toppen af Amager. Det sted har en helt særlig livgivende energi, som sammen med blid massage, konfronterende coaching og vuggende salsa hjalp mig til at få et mere realistisk billede af mig selv og smide nogle gamle og ret ressourcekrævende overlevelsesstrategier.

Og så var der den gang, hvor Ketti under megen moro fik 35 af mine HR-kolleger fra hele verden til at rå-flirte og danse svedig salsa i løbet af en times tid. Det var i sig selv en fantastisk oplevelse, og samtidig førte det til, at vores samarbejde aldrig blev det samme igen – altså på den gode måde.  Fra den aften var det meget nemmere at tage fat i kollegerne i Kina, Argentina, Frankrig og USA; også i de vanskelige sager. Meget effektiv team-building!

I mine øjne er Ketti en helt unik proceskonsulent. Ligegyldig om der er en, få eller mange mennesker skaber Ketti med sin autoritet, autensitet og helt perfekte uperfekthed hurtigt et rum fyldt med den tillid og nysgerrighed, der skal til for at mennesker åbner op, giver og modtager og lærer. Samtidig er alle processer med Ketti sovset ind i befriende humor og forløsende latter. En proces med Ketti bevæger både TANKER, FØLELSER og KROP, og skaber på den måde reflektion og læring på et dybdt niveau.

Ketti er på en gang en yderst kompetent professionel og et fantastisk generøst menneske, som jeg meget gerne arbejder sammen med igen, i virksomhedssammenhænge og helt personligt.

Kunderne siger

Maj Wismann – Stifter og ejer af sitet www.websexolog.dk

313861_10150323851518466_993988035_n

For mig er en “tur” til Kettis univers en gave jeg kan give mig selv, for både som forretningskvinde, mor, nogens kæreste osv. er der altså ofte drøn på herhjemme, og så kan det være rigtig, rigtig rart at trække stikket ud i 24 timer og blot have nydelsesfuld fokus på mig. Måske snakker vi forretning, måske snakker vi om mig, det kommer helt an på, hvad der lige fylder det døgn. Og jeg værdsætter denne muilghed, som Ketti igen og igen disker op med – nemlig hendes erfaringer, ærlighed og kærlighed – UDEN at det skal lyde som en plat kontakt annonce Jeg er vild med Ketti, for hun kan noget helt specielt – hun kan se mig og hun kan mærke, hvor jeg er henne i min kvindelighed, for det er hendes speciale – og det er fantastisk, skønt og dejligt. At man derudover bliver opvartet med skøn mad er jo blot en ekstra bonus. Jeg vil virkelig anbefale et forløb hos hende – giv det til dig selv eller din frue

 

Kunderne siger

61635_10200090452332039_165046891_n

Om rom, kvindelighed, maskulinitet og livsnydelse.

Charlotte Hyldgaard www.lykkepostej.dk

Tilbage i foråret meldte jeg mig til et livsnyder forløb hos Ketti Bueno Ferrer.  Jeg trængte til at fyldt mine glædesdepoter op efter en lang vinter. For dem som ikke kender Ketti, er hun skuespiller, salsainstruktør og forfatter, og så træner hun kvinder i at nyde livet og finde deres kvindelighed.

Jeg har flere gange sat mig til tastaturet for at sætte ord på forløbet, men har ikke været i stand til at formulere mig. Ved nærmere eftertanke tror jeg, at årsagen har været, at det har været så intens en kropslig oplevelse.  Jeg har aldrig før oplevet at være så meget tilstede i min krop, som under sessionerne hos Ketti.  Det har været en følelse af, at ting, som måske nok har været integreret hos mig mentalt, pludselig faldt på plads rent kropsligt. Gamle, hæmmende overbevisninger gik i opløsning under Kettis kærlige øjne. For hos hende bliver du virkelig set – med hjerte, kærlighed og humor.

Det tager hende ikke mange minutter at afkode din krop og få øje på, hvordan netop du skal lære at stråle. Efter to sessioner havde jeg fået så meget  jordforbindelse, at jeg havde fået hård hud nye steder under mine fødder. Og skridt for skridt kunne jeg mærke, hvordan jeg kom til at hvile og stråle i min egen kvindelighed.

Ketti har rejst og boet i Cuba og er inspireret af cubanernes måde at leve på, herunder hvordan de sætter maskuliniteten og kvindeligheden i højsædet. Noget vi kan lære meget af, her i det kolde nord.

dag afsluttede jeg forløbet hos Ketti ved at invitere min mand med ind i Kettis Havana på Amager, og akkompagneret af musik, rom og latter, lærte vi de grundlæggende trin i salsa. Under en salsa, tager manden styringen, og kvinden skal være blød og eftergivelig, uden at kontrollere. Og selv om det ikke lykkedes for os at danse solen frem på denne efterårsdag, lykkedes det at danse kærligheden, sensualiteten og livsglæden frem, så vi kunne gå derfra nærmest lykkelige…

Kunderne siger

253935_10200423136645565_1317849292_n

Mette Karlsen Fysioterapeut og Sexolog

Et mageløst univers af nydelse, åbenhed, sanselighed og krop var det der ventet mig, da jeg omsider fik besøgt denne sprudlende og vakre kvinde Ketti på Amager i Kvindesalonen. Jeg trådte ind i et sanseligt rige hvor jeg umiddelbart blev bombarderet på mine sanser. Farverne smilte til mine øjne, lydene sang i mine ører, duften af den nybagte kage (ikke sukkerfri) pirret min næse og fristet min søde lystne sjæl og krop. Imens jeg forfaldt mig selv til disse sanselige indtryk, modtog jeg den varmeste klem af værtinden selv, vakre Ketti. Min krop var åbnet og jeg var klar til aftenens Kvindesalon. Ketti formår på den mest autentiske måde at skabe rum og plads til udvikling. Hendes krop og væsen, hendes væren, åbenheden og kærligheden smitter og giver mod og mulighed for kvinder i fællesskab at give slip, komme ned i kroppen, turde vise sig selv, være åbne, ærlige og sårbare sammen.Jeg var glad på en ny måde efter denne aften. Jeg elsket mig selv lidt mere efter mødet med Ketti og de andre kvinder til Kvindesalonen på Amager.

Kunderne siger

163045_1708568146401_4230967_n

Gitte  Jørgensen

Journalist, forfatter, coach og foredragsholder

Når jeg tænker på dig, tænker jeg livsenergi og livsappetit – og ukuelighed! Du VIL bare livet, koste hvad det vil. Du VIL, at livet skal være smukt. Du vil, at vi skal nyde det. Og den energi smitter. Du smitter med latter, livsglæde, dit gode hjerte og en ihærdighed i forhold til at få dit og vores andre livsprojekt til at lykkes: At vi skal le, danse og elske noget mere. Droppe forbeholdene og åbne vores hjerter. Du har taget en stor mission på dig ved at ønske at løsne op for den ”stive, indelukkede, tilbageholdende danskhed” – TAK for det – du gør det så godt og hjælper og inspirerende massevis af mennesker. Vi har brug for dig!

Kunderne siger

13538_1292409593454_6851886_n

Birgitte Due Jensen Koch

Institutleder hos Institur for Eksistens

Jeg vil blot sige tusind tak for sidst! Jeg må sige du er en inspirerende dame!

Du har på det lille 1/1 døgn vi havde sammen lært mig meget. Især blev jeg inspireret

af dit nærvær. Det tror jeg ikke jeg har oplevet sin lige, noget andet steds.

Jeg har fået mange forskellige redskaber med mig. Tak for det! 🙂