Mød Ketti

Home » Mød Ketti


Mød Ketti

………………………..

Jeg er Ketti Bueno Ferrer.
Uddannet skuespiller og danser i ind- og udland. Jeg er træner i kommunikation og personlig gennemslagskraft.
Jeg har rejst hele mit liv, har familie i mange lande og har arbejdet både i Danmark og i udlandet.
Nu er jeg her – lige her. Og det føles godt.

Jeg har igennem mange år, trænet, undervist og holdt foredrag for kvinder, i at NYDE livet som kvinde; både privat og fagligt.

Det er i den grad en hjertesag for mig at kvinder bosat i Danmark, opdager hvor vigtig deres kvindelighed, kropslighed og kvindesind er. Og at de bruger den selv samme kvindelighed til at charme sig til en meget sjovere liv – både privat og fagligt.

I sommeren 2012 åbnede jeg Havana på Amager og siden opstarten har jeg haft mange kvinder i 1:1 forløb, i grupper og til events i KvindeSalonen.

Mine erhvervsmæssige erfaringer spænder over et liv som udøvende kunstner på scenen, som instruktør, underviser og formidler.
Jeg har desuden mange års ledererfaring fra min tid som leder af Dramaskolen i København, Salsa Vida og Havana på Amager.

Jeg var, inden jeg flyttede til Cuba, en del af det team, der startede Den Europæiske Teaterhøjskole på Møn.
Jeg har stået for utallige kunstneriske arrangementer, men også arrangementer, der byggede bro mellem erhvervslivet og kunsten.
Jeg har været arrangør og rejseleder på “danse- og oplevelsesrejser”, har rejst med grupper til mange steder, f.eks. byer som Amsterdam, Prag, London og Havanna. Gennem Italien og Spanien, og i 6 år arrangerede jeg desuden rejser til Barbados.
De sidste par år, har jeg brugt på at udvikle rejsekoncepter til Den Dominikanske Republik/Haiti. Jeg venter bare på en chance, for at rejse med de første grupper af Livsnydere, til lige præcis disse spændende lande.
Og måske – Cuba igen.

Jeg arbejder i dag med 3 kerneområder:

·         Som proceskonsulent og foredragsholder for erhvervslivet, og 1:1 træner i personlige og faglige udviklingsprocesser. Bueno Business www.buenobusiness.dk

·         Har firmaet Salsa Vida – “meget mere end blot salsa”: salsaskole, events for erhvervslivet, fester, “Dinner n Dance, koncerter og festivaler. Salsa Vida www.salsavida.dk

·         Samt “Havana på Amager”; 1:1 forløb, 1:1 forløb med forplejning og overnatning. Workshops, KvindeSaloner, Polterabender, Erhvervsevents mm. www.kettibuenoferrer.dk

Jeg er forfatter til bogen “En kvindes guide til at Nyde livet”.

_MG_4249