[heading]Mød Ketti[/heading]

………………………..

Jeg er Ketti Bueno Ferrer. Uddannet skuespiller og danser i ind- og udland. Jeg er træner i kommunikation og personlig gennemslagskraft og er uddannet Clairvoyant. Og selvfølig i den cubanske kultur og de cubanske danse. Jeg har rejst hele mit liv, har familie i mange lande og arbejder både i Danmark og i udlandet.

Og jeg glæder mig til at møde dig, enten her i Havana på Amager til en eller flere sittings med clairvoyance rådgivning. Som din leder coach og performance træner gennem din arbejdsplads, eller fordi du arrangerer en hjertelig polterabend eller netværksaften for dit netværk eller veninder, eller igen fordi du booker privattimer til dig selv og eller din partner i Salsa og Samhørighed.

Eller på min salsaskole Salsa Vida, til en af vores fester, koncerter eller rejser til Ærø eller Cuba.

Eller måske på din arbejdsplads til en dag, der handler om dig og om jer som team og med disse 3 områder som omdrejningspunkt:

Workshop 1: Mit Cuba, ca 1 time eller halvanden eller 2.
 
Cuba, Kvinden, Manden, Nydelsen, Salsaen, Cigaren, Livsglæden, Anerkendelsen, Respekten og Rommen.
 
Stikord: Samhørighed, værdighed, fællesskabet, hjertekontaktet/kontrakten, “lime jer sammen” i sjælen, kroppen og hjertet, dansen, musikken, kropsligheden, LATTEREN, flirten, charmen, sanseligheden, træning i maskulinitet og kvindelighed, berøringen, Rom ceremoni.
 
Skal bruge: musikanlæg med god lyd og et Jackstik, hyggelig belysning, “dansegulv” med plads til at vi parvis kan stå i en rundkreds. Masser af vand, vi får det måske varmt, et par flasker rom, små romglas – og hvis i vil give den gas så en cigar til efter dansen. DRESSCODE: mænd i lækre skjorter, måske stråhat, dufte af aftershave, en klud i baglomme til at duppe deres pander og kvindernes kavalergange. Kvinderne kjoler, blomster i håret, læbestift, parfume, smykker, sko med lidt hæl.
 
Workshop 2: Teater, ca 1 time. Tøj du føler dig godt tilpas i.
Skal bruge: En opsætning af stole i en rundkreds, guldplads, frisk vand til alle og lydanlæg – til begge workshops.
 
To Be or Not To Be.
 
Teknikker og øvelser fra en skuespillers håndtaske i at være – sig selv og derfor sin faglighed. 
 
Stikord: Centrering, grounding, at tænde og slukke sit spotlys, kropssproget, hvad fortæller kroppen om dig, at have en fest med at være på  uden at brænde ud. Dig og dine virkemidler. At fyrer sit ego og ens behov for at være 100% i kontrol og styring og at træde i karakter i stedet som sig selv, bruge sig selv i sin faglighed og i at få folk med sig og ikke med sig.
 
 
Workshop 3: Clairvoyance rådgivning, ca en time. Hvordan kan du bruge det og til hvad. .
 
At mærke og reagerer på der man mærker.
 
Verden har forandre sig især efter Covid-19, mennesker værdisæt er taget op til revurdering og arbejdspladserne er pinedød nødt til at følge med.
 
Vidensamfundet, traditioner, “plejer”, og ren mental styring og kontrol bliver mere og mere supplerede af kvaliteter som “at mærke” “bruge sin intuition”, “får jeg energi af mit arbejde og dem jeg arbejder for og med, eller bliver jeg drænet”. Der bliver talt om spiritualitet, energi, hjertekontakt og sjælefred – oversat: når man kan mærke det, giver det mening. Det bliver hverdag at mærke efter og handle på det man mærker, sin mavefornemmelse. Vi vil udvikle os som mennesker. Vi vil anerkendes og respekteres og både vores menneskelige og faglighed kvalitet vil vi have i spil, også i vores arbejdsliv – vi vil høres og bruges og mærkes. Det skal betyde noget for os selv og for andre det arbejde vi udfører. 
 
Stikord: Identitet, at være en andre kan mærke, at bruge spiritualiteten også i sit arbejde til at skabe værdi og tilhørsforhold, personlig udvikling, arbejdspladsen “ånd”, at have sit hjerte med, følge sin mavefornemmelse, italesætte det man ser og især mærker fra andre, italesætte elefanten i rummet, adfærdsændring, arbejdspladser ledet med hjertet, fornemmelse for andre, at tage energien alvorligt

 

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen “En kvindes guide til at Nyde livet”.

_MG_4249