ANMELDELSER_TOP_fotos

UDTAGELSER OG ANMELDELSER  OM MIN BOG;  “EN KVINDES GUIDE TIL AT NYDE LIVET”

pernille M s_h

Pernille Melsted forfatter til de 2 bestseller om Passsion; 

“For SATAN Ketti – hvor er det en FANTASTISK bog, du har skrevet! Du gør mig lykkelig over at være kvinde.” Elsker, elsker, elsker Ketti Bueno Ferrers nye bog En Kvindes Guide Til At Nyde Livet. Får lyst til at flirte uhæmmet, vrikke lidt mere med r*ven og citere hver eneste linje!”

215766_10150155761744244_3675295_n

Oscar Umahro Cadogan Sundhedsrevolutionen

“Kvinder (og mænd)! Læs denne her fantastiske bog af en endnu herligere kvinde! Og hvis I går på hendes kurser, så kan I være helt sikre på, at I får livets ypperligste sovs!”

943366_10151421089067479_832189339_n

Mette Holbæk anbefaler:

Ny Bog: Vil Du Elske At Nyde Livet Som Kvinde Lidt Mere?

En fænomenal kvinde har netop udgivet sin første bog, nemlig salsaskoleindehaver, livsnyder extraordinaire og sanse-ekspert Ketti Bueno Ferrer – som i denne uge udkom med ‘En kvindes guide til at nyde livet’.

Siden jeg mødte Ketti første gang til min veninde Carolines polterabend, har jeg været forelsket i denne saftige madamme, og heldigvis er den fascination nu endt med, at Kettis livsfilosofi – stærkt inspireret af hendes tid på Cuba – er udkommet i håndbogs-version.

Det her er bogen til os let kølige, totalt tilknappede og nogle gange lidt kropsforskrækkede, åh-så-ligestillede danske kvinder, som har glemt, hvor fedt det er at skyde babserne frem, svinge med bagperronen, fiske efter komplimenter – og lade mænd være macho, mens vi selv holder linjen åben til sårbarhed, femininitet og livsædende sanselighed.

Kom i kontakt med din krop og din livslyst igen, og bliv vanvittigt inspireret af kraftfeltet Ketti i denne velskrevne, lettilgængelige og inspirerende bog.

58827_10151218664199287_291590763_n

Thorbjorg forfatteren til bestselleren “10 år yngre”

“En kvindes guide til at nyde livet, Ketti Bueno Ferrer”

Min danselærer og salsadronningen over dem alle har skrevet en bog, jeg tror, du vil kunne lide: En kvindes guide til at nyde livet.

Den handler ikke om motion og kostændringer. Det lader hun mig om. Den handler om kropslighed og kvindelighed! Og tro mig: hun er en sand ekspert!

En kvindes guide til at nyde livet er en inspirerende og livsbekræftende kropsguide, som handler om at tilbageerobre glimtet i øjet og lære at bruge din kvindelighed på den gode og sjove måde.

MAGASINET PSYKOLOGI SEPTEMBER 2009-09

Journalist Anne Pia Holmgaard anmelder ”En kvindes guide til at nyde livet”.

TURBO PÅ KVINDELIGHEDEN

•           Bøger ”En kvindes guide til at nyde livet”.

Er en bog, der er båret af et dybt engagement, varme og en kærlig tone, der skal løfte og trøste de masser af danske kvinder, der har glemt deres kvindelighed. Glemt den? Jamen, jeg tager da høje hæle på hver dag – og går tit i sommerkjoler? Ketti Bueno Ferrers pointe er, at kvindelighed naturligvis er meget, meget mere end blot dametøj. Det er en varm, indre ro, der er sanselighed og livsglæde, det er sex og dans, leg og lyst. Beslutsomhed, vilje og frodighed. Bogen indeholder mange øvelser, der går direkte på kropssproget, at lære at mærke kroppen igen – alt sammen baseret på den aha-oplevelse, Ketti Bueno Ferrer fik, da hun selv var i Cuba og siden ikke har forladt de cubanske kvinders livs- og kropsholdning eller salsaens favntag. En god kombination af tip til hverdagen rent kropsmæssigt, til at åbne de mentale ventiler og droppe perfektheden, hurtige, men effektive guides til meditative teknikker og ikke mindst en dejlig fandenivoldsk tilgang til livsglæde og nydelse, gør bogen til en ren energibombe. Ikke så sært at kurserne i forfatterens firma Salsa Vida er efterspurgte. Der er håb selv for kølige danskere.

FRA EN LÆSER:

Kære Ketti

Tusinde tak for en meget ærlig og modig bog. Jeg kastede mig over dit værk i nat og den holdt mig i den grad vågen. Hvor er det skønt og befriende med mennesker som dig, der tør… Din skrivestil er skøn, intet pakket ind under gulvtæppet, men ærlig, ligefrem, morsom og fængende – og så gav den mig i den grad stof til eftertanke!!!! Jeg sprang lidt let og lystigt over dine øvelser, det krævede simpelthen for meget enerig kl. lort i nat og så har jeg det i øvrigt rigtig svært med øvelser…. Det giver jo ligeledes stof til eftertanke – tager dem frem igen, når der kommer to torsdage i ugen, hi, hi..

Du rammer nogle punkter, som for mit vedkommende, er meget følsomme, idet jeg ikke engang selv ved, om jeg er ærlig overfor mig selv, hvilket jo absolut er lidt af et dilemma og kræver utallige ressourcer at tage fat på.

I først omgang har jeg pillet alt det sjove ud ( springer over, hvor gærdet er lavest…) og du fik mig i den grad til at tage aktion på min dag i dag, hvor jeg efter dejlig motivation fra dig, har valgt at holde en længe tiltrængt fridag. Jeg har fået arrangeret overnatning for min mindste søn, støvsuget hele hytten, mens jeg fandt det skønneste musik frem. Har danset, mens jeg flyttede støvet og aflyst et aftenarrangement med nogle totalt ligegyldige mennesker. Et af de af dine emner, jeg allerede har besluttet mig for at gøre noget ved. Stort set er hver aften i mit liv booket med “fyld”, hvilket gør, at jeg simpelthen er for træt til at mødes med de mennesker, der virkelig betyder noget. Min aflysning til aftenarrangementet og overnatningen for min søn, har gjort, at jeg ikke behøver foretage mig noget som helst andet end at tage et skønt bad, klaske mig selv på ballerne, hi, hi, iføre mig nogle fornuftige klude, gå ned og handle (kan ikke huske, hvornår jeg sidst har pushet dagligvare!!!), købe nogle skønne blomster, lave en lille hyggelig middag (kan ligeledes ikke huske, hvornår jeg har lavet mad, mine unger mener slet ikke jeg kan og det kan sgu da også godt være, at jeg har glemt det, men så må jeg jo tage fat i Karoline bøgerne anno 1979!!!), sove til middag (noget jeg har savnet lige siden jeg fik mit første barn for 17 år siden og ikke har praktiseret mere end på vores bryllupsrejse for et årti siden!!), være overskudsagtig (håber jeg), når min mand kommer hjem og finder ud af, at han ikke skal i det stive puds – tror faktisk også han synes, at det er helt befriende, selvom han er en party-haj.

Udover dagen i dag, gav du mig inspiration til at lave en aftale med en veninde, som har fået hendes 3. barn for et halvt år siden og som jeg selvfølgelig ikke har haft tid til at besøge endnu (totalt langt ude og flovt), lave en overnatning i næste uge hos min skønne og kloge 92 årige mormor, som still is going strong. Forkæle hende et par dage med morgenmad på sengen og en køretur i Tivoli.

Hvis du kan bibringe andre kvinder det samme som du har givet mig, er jeg sikker på at du har kreeret en bestseller – tillykkke, tillykke og max tak for et wake up call – nu er der fanme ingen undskyldninger for at hænge i bremsen!!!!!!!

De kærligste tanker

Elsebeth

Fra en læser af FEMINA

Smukke og vise ord fra en smuk kvinde.. Og det er et meget relevant og vigtigt emne.. det kan bare ikke passe at vi kvinder i 2009 skal være “mænd” eller i hvert fald påtage os deres karakterer, følelser (eller manglende) og værdier for at blive accepteret i feks. toppen af erhvervslivet..Jeg synes det er utroligt vigtigt at fjerne tabuet fra ord som “sensualitet, sårbarhed og følsomhed”. Disse er egenskaber der karakteriserer os som kvinder. Der ER en forskel mellem mand og kvinde.. og det er der IKKE NOGET GALT I!! Selvfølgelig skal vi ikke underlægge os mænds vilje og tilbage til kødgryderne, men vi skal fanme også havde lov til at være feminine og kvindelige, og stadig blive taget seriøse (især blandt os selv..!)

Fra en brevvkasse på nettet om at veje for lidt – eller for meget:

Jeg kan ikke lade være at tænke på, at når du skal tage på, så må det have et væsentligt punkt tilfælles med når man skal tabe sig, nemlig at man er voldsomt fokuseret på, hvad man skal spise, hvornår etc. Det er så irriterende! Prøv at overdøve det med noget rart – jeg mener, stil efter at gøre – flere – ting, du holder af, være sammen med – endnu – flere, du holder af, hør musik, du elsker eller hvad du nu synes er bedst.

Der er lige kommet en bog på forlaget Pretty Ink, så jeg i dag. Og den kan du måske bruge til noget. Den hedder En kvindes guide til at nyde livet og er skrevet af Ketti Bueno Ferrer. Desværre kan man jo endnu ikke låne den på biblioteket, men den kunne efter beskrivelsen i berlingskes sektion Fri nu godt risikere at være de der 249,95 kr. værd – jeg er da i hvert fald selv fristet til at købe den. Læs evt denne omtale af den – linket fra berlingske.dk s sektion Fri kommer her – sæt selv www foran:

fri.dk/personlig-udvikling/kvinde-saadan-nyder-du-livet