BOGEN_TOP_fotos

"En kvindes guide til at Nyde livet" af Ketti Bueno Ferrer.

Du kan købe bogen, i alle boghandler i Danmark og hos www.saxo.com, eller du kan også låne den på biblioteket.

I shoppen på dette site, er der også mulighed for at købe den.

Bogen handler om;
  •  Kvindelighed, saft & kraft
  • Om hvordan du får mere ud af dit liv
  • Den er spækket med cubansk inspiration og hemmeligheder, samt nydelse fra top til tå.
  • Perler og tips til mere lyst og større livsglæde

 

Det er Pretty Ink et forlag i Rosinante & Co, Købmagergade 62, 4., Postboks 2252, DK-1019 København K, www.rosinante-co.dk,www.prettyink.dk – der har udgivet bogen.

Rosinantes redaktørchef Anne Søndergaard er min redaktør, i samarbejde med Mette Holbæk

Lars H, den internationale stjernefotograf med base i London, har taget de skønne fotos som bogen er fyldt med.

Det er en sanselig eksklusiv & smuk to-do-bog, for dig der ikke vil nøjes!

Fem hurtige spørgsmål til og svar fra Ketti Bueno Ferrer om hendes nye bog “En kvindes guide til at nyde livet”.

Hvad handler denne bog om?

Min bog er skrevet til kvinder, der vil have mere ud af livet, og handler om, hvordan du ved at kende og bruge alle sider af din kvindelighed kan få lyst, nydelse og glæde i din hverdag.

Hvordan er bogen bygget op?

Hvert kapitel i min bog indeholder et livstema fx “Dit fundament i livet” eller “Kontrol og overgivelse”, og til hvert livstema knytter sig en kropsdel. Alle kapitler har fokus på at fremme din lyst og livsglæde, og hvert af kapitlerne indeholder både lettilgængelige tanke- og kropsøvelser, massevis af tips og gode råd samt personlige historier fra mit liv her i Danmark og fra mine oplevelser blandt de salsadansende livsnydere på Cuba. Med garanti livsbekræftende og god inspiration.

Hvorfor er kroppen så central i bogen? 

Jeg er af den dybe overbevisning, at kroppen gemmer på den største skattekiste af alle. Derfor er det vigtigt at komme ned i din krop, lære den grundigt at kende og få ryddet op, hvor det er nødvendigt. Forandringsprocessen skal bundfæste sig i din krop og ikke kun i din tanke.

Hvem bør købe denne bog?

Alle kvinder, der synes, at hverdagens krav æder dem op, og som ofte spørger sig selv, om der virkelig ikke er mere i livet end det her. Og kvinder der er nysgerrige og søger efter noget, som kan give dem glæden og nydelsen tilbage.

Hvorfor har du skrevet bogen?

Hver gang jeg møder et hold nye kvinder på mine kurser, så siger mange af dem, at de allerstørste problemer, de tumler med, er, at de egentlig ikke rigtig ved, hvad de har lyst til og føler sig så alene. Det er mit indtryk, at de i mange tilfælde har mistet følelsen af deres egen identitet også som kvinde og ganske enkelt har sat deres liv på stand-by. Samtidig oplever jeg en sult efter lyst og glæde, fællesskab og omsorg, som ikke kan dækkes af materiel velstand – men kun ved at hver enkelt tør åbne op og møde andre. Med min bog vil jeg gerne inspirere og hjælpe danske kvinder med at lære at bruge deres kvindelighed på den gode og sjove måde, så de i højere grad kan nyde livet – til glæde både for sig selv og andre.