1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager. 2600-,

Home » 1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager. 2600-,

POLTERABEND2_KBF_TOP_fotos

1 time med salsa, sjov, sanselighed og kvindelig styrke.

Mange mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en.

Alt det vil jeg via dansen, samtalen og øvelserne lærer jer, samtidigt med at I også bare lander her i Havana på Amager sammen og bliver bundet sammen i den stærkeste og smukkeste samhørighed som kvinder og med den kommende brud som et naturligt centrum.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i det farverige sanselige Havana på Amager og være jeres værtinden i en time.

Send en mail til info@kettibuenoferrer.dk, hvis I vil booke Ketti & Havana på Amager.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.

Havana på Amager – hvor magien slippes løs.

www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk

Havana på Amager er til dig, der er interesseret i, eller nysgerrig efter at lære mere om Kunsten at NYDE livet.
Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet udi kropssprog, “tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne velfungerende teams, og lederer. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind.

Du skal NYDE for at kunne YDE.

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

 

DIN PRIVATE FEST – BOOK ET UNIK, HJERTEVARM OG FESTLIGT INDSLAG.

Gør din fest eller fødselsdag til en uforglemmelig oplevelse.

Jeg kommer til jer og spreder salsa og livsglæde ud over rummet.

I kan booke mig alene eller sammen med en eller flere af mine assistenter, så alle har en at danse med.

Jeg starter med en kort og munter introduktion til den cubanske kvindelighed og maskulinitet, det får helt sikkert tårerne til at pible – af grin.

Og så skal I danse. Vi gennemgår på en nem, sjov og legende måde, grundtrin og lette drejninger samt får sat hofter og skuldre på.

Derefter ender det hele med en pardans i en stor cirkel. I vil lære at føre og blive ført, og vi vil lege med mande og kvinderoller og med cubanske flirt og rullende charme-overlæbe;-). I vil skulle skifte partner hele tiden, så alle får danset med alle, for det ryster i den grad en fest sammen.

Det hele sker med varme og humor – og et glimt i øjet.

  • Jeg ryster dine gæster sammen og spreder den gode stemning som gør at alle kender alle og har “noget sammen”
  • Jeg får dine gæster til lande sammen i noget helt andet end de “plejer”.
  • Jeg får dem til at forbinde sig til hinanden i et fællesskab fuld af livsglæde, kropslighed og livslyst.

Varighed: 1 time.

Priser fra : 3500 kroner + transport.

Hvis det er udenfor København, eller hvis I vil  have at jeg tager danseassistenter med, så kontakt mig for pris.

   ketti@salsavida.dk.

Kunderne siger:

VIBEKE:
Salsa par

“Når Ketti kommer ind i et rum, kan man med det samme mærke hendes baggrund i teatret og hendes “Cuba”. De 2 ting sat sammen med Kettis udstråling, gør at man føler sig i trygge og kompetente hænder. Jeg har personligt aldrig oplevet en så stor “før og efter effekt”. Aldrig har vi grinet så meget – sammen. Aldrig har vi danset så meget – sammen. Aldrig har vi sat os til bords med så mange fællesoplevelser – sammen. Af hjertet tak. Du bragte os sammen.”

 

HELLE:

389621_382209598497480_100001253285201_1168686_1086786393_n

“Vi skulle lave en polterabend for en fælles veninde, og vi orkede ikke “skiltet på brudens ryg med gratis kys”. Vi ville gerne lave en polterabend, der symboliserede vores historie, vores forskelligheder og også vores kærlighedsbånd. Det skulle være en oplevelse, der var anderledes. Vi bookede Ketti og ”Havana på Amager”, det har vi aldrig fortrudt. Ketti favnede os, berørte os, fik os til at le og græde og uddele knus til hinanden og bruden. På kort tid fik vi danset, snakket, udvekslet og oplevet. Det blev en udviklingsrejse i at turde at sig JA til kvindeligheden og kærligheden og skåle i en Rom fra Cuba – vi kommer tilbage hver evig eneste gang en af os skal giftes”.

[/background]