Polterabend

Home » Polterabend

POLTERABEND2_KBF_TOP_fotos

Polterabend & Private fester & mærkedage.

Polterabend laver jeg tit og gerne.

For det at sige JA til kærligheden, til et liv sammen, er jo både smukt og modigt. Og det er helt unikt når familie og veninder går sammen, om at lave en særlig dag for bruden – eller brudgommen.

Jeg bliver aldrig træt af det øjeblik hvor jeg kan høre den kommende brud bliver ført op af trapperne her til Havana på Amager. Det moment hvor hun ankommer, ser sig omkring, det er ubeskriveligt. Hendes øjne der  fyldes af overraskelse, forventning, blødhed og frygt for det ukendte. Jeg gør meget ud af, at hun skal lande med sin flok. Lande lige her og nu i det magiske moment, hvor hun skal føle, mærke, sanse og opleve det skift der er, at gå fra ugift til gift. Det er jo højtideligt. Men det er også frækt, lattermildt, erotisk, varmt, ubegribeligt, stort, sårbart og stærkt. JA, jeg får tit tårer i øjenene, både af latter og bevægelse.

 At danne rammer og indhold til hendes store dag, hendes polterabend, er hjertegribende – for mig.

En polterabend i Havana på Amager indeholder både det højtidelige og det nærværerne. Det sjove, frække, dansende, vrikkende, grinende forløsende. Men også øjeblikke med, det stille fælleskab.

Vi I give en I holder af en unik polterabend, så er det måske en tur til Havana på Amager, der er sagen.

Det tager 1 time. 

PRIS: 2500 kroner inkl kaffe/the, Chokolade og en Rom. MAX 12/14 personer. 

I kommer til at lytte, dele, danse, vrikke med visitkortkasseholderen og skåle i en Rom fra Cuba. En polterabend i Havana på Amager, er spækket med kvindelighed, kropslighed, ynde, saft og kraft. Ketti vil serverer de bedste tips og staldfiduser til hvordan I som kvinder, kan styre verden fra jeres visitkortkasseholder og altid fastholde en mands opmærksomhed 😉 Alt bliver serveret med et glimt i øjet.

Send en mail til info@kettibuenoferrer.dk, hvis I vil booke Ketti & Havana på Amager.

 Ketti Bueno Ferrer har mange års erfaring i at lave fester og polterabend.

Dette betyder at hun ved hvad der skal til, for at lave din fest eller polterabend til en unik, hjertevarm og lattermild oplevelse.

  • Det handler om at ryste folk sammen.
  • Få dem til at lande sammen i noget helt andet end de “plejer”.
  • Få dem til at forbinde sig til hinanden i et fælleskab fuld af livsglæde, kropslighed og lyst.

 

_MG_5867 _MG_5876

Fester

Gør din fest eller fødselsdag til en uforglemmelig oplevelse.

Jeg kommer til jer og spreder salsa og livsglæde ud over rummet.

I kan booke mig alene eller sammen med en dansepartner og assistenter, så alle har en at danse med.

Jeg kommer og starter med en kort introduktion om kvindelighed og maskulinitet – det får helt sikkert tårerne til at pible – af grin.

Derefter er det jeres tur til at danse. Vi gennemgår på en nem, sjov og legende måde, grundtrin og lette drejninger samt får sat hofter og skuldre på.

Derefter ender det hele med en pardans. I vil lære at føre og blive ført, og vi vil lege med mande- og kvinderoller.

Det hele sker med varme og humor – og bliver lidt frækt.

Varighed: 1 time.

Pris: 3500 kroner + transport. Ketti kommer til jer.

Hvis det er udenfor København, eller hvis I vil  have at jeg tager dansepartner med, så kontakt mig for pris.

   ketti@salsavida.dk.

Kunderne siger:

VIBEKE:
Salsa par

“Når Ketti kommer ind i et rum, kan man med det samme mærke hendes baggrund i teatret og hendes “Cuba”. De 2 ting sat sammen med Kettis udstråling, gør at man føler sig i trygge og kompetente hænder. Jeg har personligt aldrig oplevet en så stor “før og efter effekt”. Aldrig har vi grinet så meget – sammen. Aldrig har vi danset så meget – sammen. Aldrig har vi sat os til bords med så mange fællesoplevelser – sammen. Af hjertet tak. Du bragte os sammen.”

 

HELLE:

389621_382209598497480_100001253285201_1168686_1086786393_n

“Vi skulle lave en polterabend for en fælles veninde, og vi orkede ikke “skiltet på brudens ryg med gratis kys”. Vi ville gerne lave en polterabend, der symboliserede vores historie, vores forskelligheder og også vores kærlighedsbånd. Det skulle være en oplevelse, der var anderledes. Vi bookede Ketti og ”Havana på Amager”, det har vi aldrig fortrudt. Ketti favnede os, berørte os, fik os til at le og græde og uddele knus til hinanden og bruden. På kort tid fik vi danset, snakket, udvekslet og oplevet. Det blev en udviklingsrejse i at turde at sig JA til kvindeligheden og kærligheden og skåle i en Rom fra Cuba – vi kommer tilbage hver evig eneste gang en af os skal giftes”.

[/background]