1-1 forløb

Home » 1-1 forløb

1_1_FORLØB_TOP_fotos…………………………………

1:1 Personlige og Faglige Udviklingsforløb.

 “Kom ud over rampen” – både personligt og fagligt.

Få succes med at være dig, både privat og fagligt. Det handler om selvindsigt og træning. Det handler om at blive den bedste udgave af sig selv.

Du får Ketti Bueno Ferrer som din personlige vejleder, træner og underviser. Det bliver nydende og intensivt. Og du kommer til at opnå målbare resultater.

Du kan vælge mellem:

  • Et forløb over 6 gange. 6 gange à halvlanden time. 9 timer i alt.
  • Et døgn med Ketti i Havanna på Amager. Du tjekker ind kl 18 og ud kl 12 dagen efter. Inkl forløb, overnatning og forplejning.
  • Et gruppeforløb, hvor I er en gruppe der følger hinanden og både gennemgår en udvikling hver for sig, men også sammen.

 

ALT DETTE KAN DU LÆSE MERE OM UNDER DE FORSKELLIGE UNDERPUNTKER HER PÅ SIDEN MED 1:1 FORLØB. 

269599_10151156897150460_1782445019_n

Om Ketti:

Ketti Bueno Ferrer er uddannet skuespiller og danser i ind- og udland. Hun er træner i kommunikation og personlig gennemslagskraft. Hun har rejst hele sit liv, har familie i mange lande og har arbejdet både i Danmark og i udlandet.  Hendes erhvervsmæssige erfaringer spænder over et liv som udøvende kunstner på scenen, som instruktør, underviser og formidler. Hun har desuden 9 års ledererfaring fra sin tid som leder af Den Ny Dramaskole i København og 9 år som direktør for Salsa Vida. Hun var, inden hun flyttede til Cuba, en del af det team, der startede Den Europæiske Teaterhøjskole på Møn. Hun har stået for utallige kunstneriske arrangementer, men også arrangementer, der byggede bro mellem erhvervslivet og kunsten. Hun har været arrangør og rejseleder og har rejst med grupper til mange steder, f.eks. Amsterdam, Prag, London, Havanna, Italien, Barbados og Spanien. Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen  ”En kvindes guide til at nyde livet”.