Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker. 60 minutter 1000-, 5 x 60 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 60 minutter 7500-, Spar 2500-,

Home » Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker. 60 minutter 1000-, 5 x 60 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 60 minutter 7500-, Spar 2500-,

KROPSLIGE_TOP_fotos

………………………………..

 1:1 KROPSLIGE & KREATIVE UDVIKLINGSFORLØB. HAVANA PÅ AMAGER, AMAGERBROGADE 30.

MØD KETTI

 Jeg Ketti Bueno Ferrer har 30 år erfaring i at arbejde med sanselige, kropslige, oplevelsesorienteret og kreative udviklingsprocesser. Både da jeg var leder af en teaterskole, og nu i mit virke i Havana på Amager og i Salsa Vida,  Det er også det jeg kommer med i min faglige og personlige bagage når jeg bliver hyret til at lave lederuddannelser og personale udvikling og teambuilding i erhvervslivet. Eller bliver booket til at ryste gæsterne sammen til en privat fødselsdag, til et bryllup, en social sammenkomst, hvor jeg får gæsterne til at grine sammen, føle sig sammen, og danse sammen – og alle de veninde grupper, polterabend, netværksgrupper og enkeltpersoner der booker mig & Havana på Amager til deres særlige event. For ikke at glemme de mange mange rejser for eventyrlystne dansende livsnydere jeg har lavet til lande som bla Cuba. Nåja -) Og så er jeg også forfatter til bogen “En kvindes guide til at Nyde livet” og temmelig medievant både fra TV, Podcast, aviser og ugeblade, samt oplægsholder og foredragsholder indenfor min niche.

MÅSKE ER JEG DEN OG KAN  DET DU HAR BRUG FOR.

“Har aldrig kunne lide at står foran en forsamling og være midtpunktet. Har altid følt mig klædt af og afsløret i, at jeg har en  solid faglig viden, men ingen evner til at formidle den. Det er blevet så anderledes nu. TAK Ketti. Nu NYDER jeg det og har næsten en fest med at fremlægge tungt fagligt stof på en faktisk helt underholdende måde. Hører dig sige: charm dem og tag udgangspunkt i at de er med dig, for hvorfor skulle de dog være mod dig?. Ketti jeg har også lige holdt en tale til min mands 50 års fødselsdag, det blev så godt og jeg var nærværende – det er faktisk det bedste ved det hele. Jeg er nærværende! Jeg er fokuseret og mit tankemylder er stoppet. Slut med de røde pletter på halsen, flakkende øjne og en stemmer der havde sit helt eget liv og en krop jeg ikke kunne mærke”.


På en uge træner jeg fra 100 og til tider op til 500 kvinder & mænd i alt fra at danse en salsa fra Cuba, til at turde elske og blive elsket right back. I at træde i karakter, stå op for dem selv, mærke sig selv, mærke andre. I deres sociale kompetencer, grænsesætning. I at nyde livet. I deres kropssprog og kropslige signaler og i at performe foran et publikum. Jeg træner dem i at fylde mere, være mere, være sig selv, også sammen med andre. I at grine og give los. I at blive rolige og få stabiliserede en kerne af ro som kan klare selv det største pres fra omverden
en og livet. I at være, mærke, leve, forbinde sig, elske mere, gøre mere, modtage mere. Og i at give slip på at være i 100% kontrol 24/7 – Og det har jeg gjort i  – ja faktisk mere end 30 år.


“I forløbet hos dig, blev det meget klart at det var min distance og al den energi jeg brugte på ikke at lade nogen komme tæt på, der skabte problemer i mit kærlighedsliv. Jeg levede et risikofrit kærlighedsliv, selvom om at jeg tit sagde: ja jeg vil gerne have en kæreste. Og den sved da du i en af vores seancer kaldte mig en professionel single, en Peter Pan og en distancerytter. Hvor blev jeg vred.  Den tog lidt tid at accepterer. Med ved din hjælp, alle  vores samtaler og træningen i at afdække mine mønst
re gjorde, at  jeg nu er mere sårbar end nogensinde,, men også føler mig stærkere. Og jeg er klar til at forpligte mig og elske, selv med risikoen for at blive afvist og miste. For det var jo det jeg var bange for. Afvisningen og at miste  – sagde han.

Kropslige og kreative udviklingsprocesser der virker.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Få det sjovere og bliv mere fri og – dig selv.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Find meningen med dit liv og ikke mindst roen, accepten og modet til at være dig.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Tiltræk det du vil have i dit liv, fordi du bliver klar i din kommunikation og i dine grænser.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Tag din plads og stå op for dig selv og få det nydende og sjovt med det.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Skab rum til kærlighed i dit liv og masser af det.

Du skal have betalt inden vores første mødegang. Hvis du melder afbud 24 timer før vores aftale, finder vi en ny tid uden ekstra omkostninger for dig, ellers mister du dine tilbagebetalingskrav.

Den lille 60 minutter 1000-, book din tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og betal med MobilePay på 25751485.
Den mellem 5 x 60 minutter 4000-, Spar 1000-, book din første tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og overfør inden første gang til Reg: 3103 kontonr: 3103277183.
Den store 10 x 60 minutter 7500-, Spar 2500-, book din første tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og betal på 
dette link inden første gang

Send en mail til ketti@salsavida.dk, så aftaler vi dato & tidspunkt.

Let’s do this;-)

Jeg får sådan lyst til at sige, at jeg er en slags kropshvisker… Jeg træner og underviser folk i at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg hjælper det frem, du får mest succes med på den lange bane, og du går herfra klædt i dine stærkeste kropslige, sociale og faglige kompetencer. Igennem mit årelange arbejde som skuespiller, underviser, leder – og som mig – har jeg nemlig udviklet og finpudset et særligt blik for kroppen, hvad den udtrykker og hvad den gemmer på. Her hos mig bliver du forløst, fordi jeg hjælper dig til at slippe noget fortid, så det bliver til noget, du kan have med at gøre her og nu og bruge i din fremtid. Jeg lytter til dig, jeg ser dig. Jeg bliver en dåseåbner og fødselshjælper på det, der i dig, det som du ikke helt selv har set, erkendt eller tør se på. Lige netop det hjælper jeg dig med at se, og herefter at turde stå ved.

Hvad er Havana på Amager?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk
HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ DETTE SITE.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Skal du til CUBA? Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba til enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem med at deres ophold i Cuba bliver helt særligt,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Unikke privattimer for enkeltpersoner og par i Havana på Amager –en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time kærlige og særlig polterabend – i Havana på Amager. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Teambuilding der virker for at samle dit team på DIN arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

 

Intensiv_KBF_ButikBOBBEL_1_1

Kunderne siger”

Ketti, TAK for at få mig ud over rampen, jeg har lige holdt et foredrag, hvor folk klappede – af mig. Jeg turde stå både med min personlig- og min faglighed og jeg turde være i kontakt med mit publikum. Og jeg havde det sjovt!

Nu, ved jeg hvorfor jeg ikke har kunne tiltrække kunder til min virksomhed, folk kunne jo ikke få øje på mig. Det gjorde ondt, at opdage at jeg har overtaget min mors mønster med at gemme mig bag min faglighed, min mand, mine børn, mine veninder og venner. Det er slut med at gemme mig. Og det har betydet en verden til forskel.

Ketti, du har vist mig den brik, der gør at alle de andre brikker kan falde på plads, nu forstå jeg, hvad det er der manglede.

Jeg har aldrig kunne finde ud af at være kvinde, ingen har lært mig det, nu fatter jeg betydningen af at være kvinde og det giver mig sådan en ro, mod og tillid.

Ja, det føles rigtigt og jeg kan se på mine omgivelser at det virker.

Efter at have været i utallige brudte parforhold og fået 2 børn med 2 forskellige mænd, er det gået op for mig at JEG jo ikke turde være den kvinde jeg ER. At jeg ikke engang har været bevidst om, hvad det var jeg søgte. For jeg vidste ikke hvem jeg var, og jeg var heller ikke bevidst om hvad jeg havde brug for – KETTI, jeg er forelsket og denne gang i en mand, der elsker mig som den kvinde jeg er.

Ketti, jeg troede at jeg bare skulle have fikset en ting eller to. På 6 gange kom vi gennem alle mine livsområder, og nu er jeg MIG hele vejen rundt. Jeg kan nu se at jeg bare gik fra den ene funktion til den anden, men jeg var ikke MIG SELV i nogen af funktionerne, det gjorde ONDT at opdage. Det er slut nu, nu er jeg først og fremmeste MIG. Jeg skulle lige æde at det ikke er egoistisk på den dårlige måde, at være mig.

Jeg er opdraget til, at hvis jeg bare var stille og dygtig, så ville alt gå godt. Ja det gik godt, men jeg var ikke glad. Nu går det meget meget bedre og jeg er GLAD, jeg glæder mig til hver evig eneste dag og jeg nyder at være dygtig, fylde mere i landskabet og have det sjovt mens jeg gør det. Og nu tør jeg sige NEJ TAK, til de opgaver der dræner mig og JA TAK til de opgaver der tænder mig, mit næste mål er finde ud af hvordan sådan en som mig ser ud, kan jeg booke et forløb mere, for at finde ud af det?.

Ketti, jeg har altid fået at vide at jeg var for meget, for styrerne og sådan en de andre ikke gad. Nu lader jeg andre komme til, for jeg har jo brug for dem, men det betyder ikke at jeg fylde mindre, jeg er bare mig, men også opmærksom på de andre, det der du sagde med værdighed og samhørighed, gav mening, nu efterlever jeg det. Jeg er mig, men jeg indgår også i dyb samhørighed med andre.

Jeg har kun “strålet” i min faglighed, men aldrig i min personlighed – derfor har jeg jo kun kunne mærke liv i min faglighed og andre har altid også kun forholdt sig til min faglighed. Der er godt nok sket en ændring, bare det at blive bevidst om det og få redskaber til at forbinde min personlighed og min faglighed, var en øjenåbner. Nu forstå jeg også pludselig hvorfor jeg altid er flygtet ind i min faglighed, det andet var jo tomt, nu er jeg advokaten, men også mig selv”.

Om Ketti:

Ketti Bueno Ferrer er uddannet skuespiller og danser i ind -og udland. Hun er træner i kommunikation og personlig gennemslagskraft. Hun har rejst hele sit liv, har familie i mange lande og har arbejdet både i Danmark og i udlandet.  Hendes erhvervsmæssige erfaringer spænder over et liv som udøvende kunstner på scenen, som instruktør, underviser og formidler. Hun har desuden 9 års ledererfaring fra sin tid som leder af Den Ny Dramaskole i København og 9 år som direktør for Salsa Vida. Hun var, inden hun flyttede til Cuba, en del af det team, der startede Den Europæiske Teaterhøjskole på Møn. Hun har stået for utallige kunstneriske arrangementer, men også arrangementer, der byggede bro mellem erhvervslivet og kunsten. Hun har været arrangør og rejseleder og har rejst med grupper til mange steder, f.eks. Amsterdam, Prag, London, Havanna, Italien, Barbados og Spanien. Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen  ”En kvindes guide til at nyde livet”.