Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker. 60 minutter 1000-, 5 x 60 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 60 minutter 7500-, Spar 2500-,

Home » Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker. 60 minutter 1000-, 5 x 60 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 60 minutter 7500-, Spar 2500-,

KROPSLIGE_TOP_fotos

………………………………..

 1:1 KROPSLIGE & KREATIVE UDVIKLINGSFORLØB. HAVANA PÅ AMAGER, AMAGERBROGADE 30.

#kærlighed #livsformål #denskønneforskelpåKvinderogMænd #flirt #charme #grænsesætning #erotik #livslyst #glæde #mod #ro #kreativitet #business #kontrolslip #tageaffære #trædeikarakter #kvindelighed #maskulinitet #handlekraft #retning #kropslighed #gnist #sanselighed #styrke #sårbarhed #skråbelighed #frihed #vildekvinder #kontaktdueligemænd #mangledelyst #mandhaftigekvinde #blødemænd #knustehjerter #forslåedesjæle #turningpoint #identitet #livsglæde #hengivenhed #sundafhængighed #vrede #slippe #modtagelighed #dans #salsa #Cuba #Havana #HavanaPåAmager #SalsaVida #KvinderogMænd #parforhold #pardans #singler #hverdagslykke #nydelse #dennæsteenesteene #doit #justdoit.

Disse ord, disse temaer er det jeg arbejde mest med. Hvis det vækker genklang i dig, og der er noget du vil have min hjælp til at slippe. Og noget i dig du gerne vil folde ud og blive meget bedre til, så er du velkommen til at booke et forløb hos mig.

MØD KETTI

 Jeg Ketti Bueno Ferrer har 30 år erfaring i at arbejde med sanselige, kropslige, oplevelsesorienteret og kreative udviklingsprocesser. Både da jeg var leder af en teaterskole, og nu i mit virke i Havana på Amager og i Salsa Vida,  Det er også det jeg kommer med i min faglige og personlige bagage når jeg bliver hyret til at lave lederuddannelser og personale udvikling og teambuilding i erhvervslivet. Eller bliver booket til at ryste gæsterne sammen til en privat fødselsdag, til et bryllup, en social sammenkomst, hvor jeg får gæsterne til at grine sammen, føle sig sammen, og danse sammen – og alle de veninde grupper, polterabend, netværksgrupper og enkeltpersoner der booker mig & Havana på Amager til deres særlige event. For ikke at glemme de mange mange rejser for eventyrlystne dansende livsnydere jeg har lavet til lande som bla Cuba. Nåja -) Og så er jeg også forfatter til bogen “En kvindes guide til at Nyde livet” og temmelig medievant både fra TV, Podcast, aviser og ugeblade, samt oplægsholder og foredragsholder indenfor min niche.

MÅSKE ER JEG DEN OG KAN  DET DU HAR BRUG FOR.

Journalist Helle Breiting Hartz fra Allerhuset er tovholder på 2 podcast jeg lige har deltager i. 

PODCAST 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet. 

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-5-martin-ostergard-og-kitty-mixdo

PODCAST 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-6-martin-ostergaard-og-kitty-mixd

Kropslige og kreative udviklingsprocesser der virker.

“Har aldrig kunne lide at står foran en forsamling og være midtpunktet. Har altid følt mig klædt af og afsløret i, at jeg har en  solid faglig viden, men ingen evner til at formidle den. Det er blevet så anderledes nu. TAK Ketti. Nu NYDER jeg det og har næsten en fest med at fremlægge tungt fagligt stof på en faktisk helt underholdende måde. Hører dig sige: charm dem og tag udgangspunkt i at de er med dig, for hvorfor skulle de dog være mod dig?. Ketti jeg har også lige holdt en tale til min mands 50 års fødselsdag, det blev så godt og jeg var nærværende – det er faktisk det bedste ved det hele. Jeg er nærværende! Jeg er fokuseret og mit tankemylder er stoppet. Slut med de røde pletter på halsen, flakkende øjne og en stemmer der havde sit helt eget liv og en krop jeg ikke kunne mærke”.

Du betaler og sender en mail. Jeg svarer dig indenfor max 2 dage. Vi aftaler din/dine tider. Du ankommer til Havana på Amager Amagerbrogade 30. 4. Starter med at drikke en kop kaffe mens du lige lander og så plejer det at gå meget hurtigt med at finde det i dig der presser sig mest på og som der skal løsnes op for. Så kommer du ind i salonen og jeg begynder at justerer din krop, via bevægelser, dans og via at lægge mine hænder forskellige steder på din krop. Nogen gange kommer du også med dit tøj på, op på briksen, så jeg lige hjælper din krop med at slippe endnu dybere. Og så kommer du ind i lænestolen igen, vi samler op og du går ud af døren samlet og med en helt anden energi end da du ankom. En energi, en tilstedeværelse, en kropslighed, handlekraft og ro, samt ikke mindst glæde og klarhed som vi styrker mere og mere, så det bliver en vedvarende del af dig.

På en uge træner jeg fra 100 og til tider op til 500 kvinder & mænd i alt fra at danse en salsa fra Cuba, til at turde elske og blive elsket right back. I at træde i karakter, stå op for dem selv, mærke sig selv, mærke andre. I deres sociale kompetencer, grænsesætning. I at nyde livet. I deres kropssprog og kropslige signaler og i at performe foran et publikum. Jeg træner dem i at fylde mere, være mere, være sig selv, også sammen med andre. I at grine og give los. I at blive rolige og få stabiliserede en kerne af ro som kan klare selv det største pres fra omverdenen og livet. I at være, mærke, leve, forbinde sig, elske mere, gøre mere, modtage mere. Og i at give slip på at være i 100% kontrol 24/7 – Og det har jeg gjort i  – ja faktisk mere end 30 år.

“Det er første gang i lang tid at jeg har følt sådan en ro. Mine tanker larmer ikke mere og jeg ved hvad jeg skal gøre og jeg glæder mig. Det er også første gang i lang tid at jeg har følt mig så let og glad og har det så godt i min krop. Det er som om at års bekymring, stress og uro, er forduftet og jeg kan trække mit vejr frit og sige PYT og mene og mærke det. – sagde hun og tog afklaret til den samtale med sin chef som hun havde frygtet.” 

  • Få det sjovere og bliv mere fri og – dig selv.
  • Find meningen med dit liv og ikke mindst roen, accepten og modet til at være dig.
  • Tiltræk det du vil have i dit liv, fordi du bliver klar i din kommunikation og i dine grænser.
  • Tag din plads og stå op for dig selv og få det nydende og sjovt med det.
  • Skab rum til kærlighed i dit liv og masser af det.

 

Du skal have betalt inden vores første mødegang. Hvis du melder afbud 24 timer før vores aftale, finder vi en ny tid uden ekstra omkostninger for dig, ellers mister du dine tilbagebetalingskrav.

Den lille 75 minutter 1200-, book din tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og betal med MobilePay på 25751485.
Den mellem 5 x 75 minutter 4495-, Spar 1505-, book din første tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og betal på dette link inden første gang.
Den store 10 x 75 minutter 9500-, Spar 2500-, book din første tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og overfør inden første gang til Reg: 3103 kontonr: 3103277183.

Send en mail til ketti@salsavida.dk, så aftaler vi dato & tidspunkt.
Let’s do this;-

Jeg får sådan lyst til at sige, at jeg er en slags kropshvisker… Jeg træner og underviser folk i at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg hjælper det frem, du får mest succes med på den lange bane, og du går herfra klædt i dine stærkeste kropslige, sociale og faglige kompetencer. Igennem mit årelange arbejde som skuespiller, underviser, leder – og som mig – har jeg nemlig udviklet og finpudset et særligt blik for kroppen, hvad den udtrykker og hvad den gemmer på. Her hos mig bliver du forløst, fordi jeg hjælper dig til at slippe noget fortid, så det bliver til noget, du kan have med at gøre her og nu og bruge i din fremtid. Jeg lytter til dig, jeg ser dig. Jeg bliver en dåseåbner og fødselshjælper på det, der i dig, det som du ikke helt selv har set, erkendt eller tør se på. Lige netop det hjælper jeg dig med at se, og herefter at turde stå ved.

Hvad er Havana på Amager?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

🇩🇰♥️🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk

SALSA VIDA. Indre By Kulturhus v/ Torvehallerne.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SALSA VIDA SALSASKOLE 💕i København v. Torvehallerne.
SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

Alle hold på Salsaskolen er UDSOLGT, men den 29 og 30 oktober starter vi NY sæson på vores SalsaSkole Salsa Vida, hvis du vil sikre dig en plads på vores salsaskole Salsa Vida.

Vi kører 3 sæsoner i efteråret à 6 uger hver.
Og vi har hold for nybegynder, letøvede, øvede og master.
Find dit/dine hold i shoppen på www.salsavida.dk.
HVOR: Kulturhuset Indre By. Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO og togstation.
PRIS: Et hold à 6 uger, en gang om ugen,75 minutter pr gange 695-,.
TILBUD 1200-, Normalpris 1390-,. Tilmeld dig 2 hold. Eller tilmeld en kvinde og en mand, inden for samme 6 ugers periode. OBS! skriv hvilke hold du vil gå på. http://salsavida.dk/vare/ekstra-salsahold-indenfor-samme-periode/

HAVANA PÅ AMAGER. Amagerbrogade 30. 4tv.💕

I Havana Vieja, Cuba 🇨🇺 var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager 🇩🇰. En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen. Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 GAVEKORT til en time med Salsa & Samhørighed i Havana på Amager med Ketti som din/jeres instruktør. Pris 795-, Gavekortet kan du printe i vores shop, eller få det tilsendt på mail til print.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Mindre grupper, max 3 par; BOOK EN FESTLIG OG HJERTEVARM PRIVAT SALSAUNDERVISNINGS OPLEVELSE I HAVANA PÅ AMAGER.
PRIS: 1 time 2000-, 2 timer 3000-,. Hvis I vil have et forløb over en periode, kan finder vi en god pris.
Læs mere Her: http://salsavida.dk/vare/1-times-privat-undervisning-i-salsa-for-grupper-max-4-par-med-ketti-bueno-ferrer-i-havana-paa-amager/.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager. Pris: 1 time: 795-,
For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/privatundervisning-for-par/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 TILBUD SPAR 700-, INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager for enkeltpersoner eller par. 4 privattimer i Salsa, Kropslighed & Sanselighed i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør.
NORMALPRIS: DKK 3.180,00 TILBUD DKK 2.480,00

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager.
Pris: 2600-, 1 time med salsa, sanselighed og kvindelig styrke.
Mange mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/kaerlige-saerlige-polterabend-i-havana-paa-amager/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager
Pris: 3.500,00. Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder. Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/tilbud-2-timers-privatundervisning-salsa-kvindelighed-ynde-power-dig-dine-veninder-max-8-kvinder-havana-paa-amager/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.
Ketti Bueno Ferrer er personlig MENTOR, UNDERVISER & HEALER for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din?
75 minutter 1000-, 5 x 75 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 75 minutter 7500-, Spar 2500-,

“I forløbet hos dig, blev det meget klart at det var min distance og al den energi jeg brugte på ikke at lade nogen komme tæt på, der skabte problemer i mit kærlighedsliv. Jeg levede et risikofrit kærlighedsliv, selvom om at jeg tit sagde: ja jeg vil gerne have en kæreste. Og den sved da du i en af vores seancer kaldte mig en professionel single, en Peter Pan og en distancerytter. Hvor blev jeg vred.  Den tog lidt tid at accepterer. Med ved din hjælp, alle vores samtaler og træningen i at afdække mine mønstre gjorde, at  jeg nu er mere sårbar end nogensinde,, men også føler mig stærkere. Og jeg er klar til at forpligte mig og elske, selv med risikoen for at blive afvist og miste. For det var jo det jeg var bange for. Afvisningen og at miste”  – sagde han.

“Jeg er slået helt ud af kurs, det sidste år har simpelthen været så hårdt, jeg er drænet og lammet og jeg kan ikke mærke hvad jeg vil – kun alt det jeg ikke vil. Kan du hjælpe mig Ketti? skrev hun”.
🇩🇰
♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Teambuilding der virker og som ryster dit team sammen på din arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

BOBBEL_1_1

Kunderne siger”

Ketti, TAK for at få mig ud over rampen, jeg har lige holdt et foredrag, hvor folk klappede – af mig. Jeg turde stå både med min personlig- og min faglighed og jeg turde være i kontakt med mit publikum. Og jeg havde det sjovt!

Nu, ved jeg hvorfor jeg ikke har kunne tiltrække kunder til min virksomhed, folk kunne jo ikke få øje på mig. Det gjorde ondt, at opdage at jeg har overtaget min mors mønster med at gemme mig bag min faglighed, min mand, mine børn, mine veninder og venner. Det er slut med at gemme mig. Og det har betydet en verden til forskel.

Ketti, du har vist mig den brik, der gør at alle de andre brikker kan falde på plads, nu forstå jeg, hvad det er der manglede.

Jeg har aldrig kunne finde ud af at være kvinde, ingen har lært mig det, nu fatter jeg betydningen af at være kvinde og det giver mig sådan en ro, mod og tillid.

Ja, det føles rigtigt og jeg kan se på mine omgivelser at det virker.

Efter at have været i utallige brudte parforhold og fået 2 børn med 2 forskellige mænd, er det gået op for mig at JEG jo ikke turde være den kvinde jeg ER. At jeg ikke engang har været bevidst om, hvad det var jeg søgte. For jeg vidste ikke hvem jeg var, og jeg var heller ikke bevidst om hvad jeg havde brug for – KETTI, jeg er forelsket og denne gang i en mand, der elsker mig som den kvinde jeg er.

Ketti, jeg troede at jeg bare skulle have fikset en ting eller to. På 6 gange kom vi gennem alle mine livsområder, og nu er jeg MIG hele vejen rundt. Jeg kan nu se at jeg bare gik fra den ene funktion til den anden, men jeg var ikke MIG SELV i nogen af funktionerne, det gjorde ONDT at opdage. Det er slut nu, nu er jeg først og fremmeste MIG. Jeg skulle lige æde at det ikke er egoistisk på den dårlige måde, at være mig.

Jeg er opdraget til, at hvis jeg bare var stille og dygtig, så ville alt gå godt. Ja det gik godt, men jeg var ikke glad. Nu går det meget meget bedre og jeg er GLAD, jeg glæder mig til hver evig eneste dag og jeg nyder at være dygtig, fylde mere i landskabet og have det sjovt mens jeg gør det. Og nu tør jeg sige NEJ TAK, til de opgaver der dræner mig og JA TAK til de opgaver der tænder mig, mit næste mål er finde ud af hvordan sådan en som mig ser ud, kan jeg booke et forløb mere, for at finde ud af det?.

Ketti, jeg har altid fået at vide at jeg var for meget, for styrerne og sådan en de andre ikke gad. Nu lader jeg andre komme til, for jeg har jo brug for dem, men det betyder ikke at jeg fylde mindre, jeg er bare mig, men også opmærksom på de andre, det der du sagde med værdighed og samhørighed, gav mening, nu efterlever jeg det. Jeg er mig, men jeg indgår også i dyb samhørighed med andre.

Jeg har kun “strålet” i min faglighed, men aldrig i min personlighed – derfor har jeg jo kun kunne mærke liv i min faglighed og andre har altid også kun forholdt sig til min faglighed. Der er godt nok sket en ændring, bare det at blive bevidst om det og få redskaber til at forbinde min personlighed og min faglighed, var en øjenåbner. Nu forstå jeg også pludselig hvorfor jeg altid er flygtet ind i min faglighed, det andet var jo tomt, nu er jeg advokaten, men også mig selv”.

Om Ketti:

Ketti Bueno Ferrer er uddannet skuespiller og danser i ind -og udland. Hun er træner i kommunikation og personlig gennemslagskraft. Hun har rejst hele sit liv, har familie i mange lande og har arbejdet både i Danmark og i udlandet.  Hendes erhvervsmæssige erfaringer spænder over et liv som udøvende kunstner på scenen, som instruktør, underviser og formidler. Hun har desuden 9 års ledererfaring fra sin tid som leder af Den Ny Dramaskole i København og 9 år som direktør for Salsa Vida. Hun var, inden hun flyttede til Cuba, en del af det team, der startede Den Europæiske Teaterhøjskole på Møn. Hun har stået for utallige kunstneriske arrangementer, men også arrangementer, der byggede bro mellem erhvervslivet og kunsten. Hun har været arrangør og rejseleder og har rejst med grupper til mange steder, f.eks. Amsterdam, Prag, London, Havanna, Italien, Barbados og Spanien. Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen  ”En kvindes guide til at nyde livet”.