Kropslige og sanselige forandringsprocesser

Home » Kropslige og sanselige forandringsprocesser

KROPSLIGE_TOP_fotos

………………………………..

 1:1 Personlige og Faglige Udviklingsforløb.

  “Kom ud over rampen” – både personligt og fagligt.

Få succes med at være dig, både privat og fagligt. Det handler om selvindsigt og træning. Det handler om at blive den bedste udgave af dig selv. – og få en gennemslagskraft der virker.

Du får Ketti Bueno Ferrer som din personlige vejleder, træner og proceskonsulent. Det bliver nydende, opbyggende og intensivt. Og du kommer til at opnår målbare resultater.

Et forløb er på 6 gange à en time. 6 timer i alt.

Prisen kan du finde i shoppen på dette site.

6 gange kommer du her i Havana på Amager. Amagerbrogade 30. 4 TV.

Hvis du vil booke et forløb, kontakter du Ketti på mail info@kettibuenoferrer.dk, eller telefon 2575 14 85. Inden opstart beder jeg dig om at skrive en mail om hvad det er du har brug for og dine forventninger til mig. Og så går vi i gang.

Gitte Toldsted:

I mine øjne er Ketti en helt unik proceskonsulent. Ligegyldig om der er en, få eller mange mennesker skaber Ketti med sin autoritet, autensitet og helt perfekte uperfekthed hurtigt et rum fyldt med den tillid og nysgerrighed, der skal til for at mennesker åbner op, giver og modtager og lærer. Samtidig er alle processer med Ketti sovset ind i befriende humor og forløsende latter. En proces med Ketti bevæger både TANKER, FØLELSER og KROP, og skaber på den måde reflektion og læring på et dybt niveau.

Et forløb kunne typisk være for dig der kan genkende noget af det her:

·         Kommer du ikke helt ud over rampen, både fagligt og privat?

·         Mister du lidt dig selv, når du skal performe overfor andre?

·         Vil du gerne være mere på, mere synlig, men ved ikke hvordan?

·         Er din faglighed og din personlighed 2 ting, der ikke supplerer hinanden?

·         Tiltrækker du det du gerne vil tiltrække, eller er livet bare noget der sker, mens du har travlt med noget andet?

·         Vælger du bevidst, eller oplever du for tit, at du bare følger med?

·         Drukner du i hverdagen og har mistet overblikket?

·         Har du indrettet, dig, så man kan se at det er dig, der bor i dit eget hjem?

·         Klæder du dig, så man kan se hvem du er?

·         Er du sammen med mennesker der er gode for dig?

·         Er du glad og tiltrækker glæde?

·         Er du kærlig og tiltrækker kærlighed?

·         Er du kropslig og tiltrækker kærtegn?

·         Er du livlig og tiltrækker livsglæde?

·         Ser du muligheder og tiltrækker muligheder?

·         Er du en livsnyder og tiltrækker livsnydelse?

·         Er du stjernen i dit eget liv, eller er du tilskuer til dit eget liv?

·         Opnår du det du gerne vil opnå – både privat og fagligt?

·         Er det det du er bange for der styrer dig, eller er det alt det du brænder for?

Sammen laver vi en plan over hvad det er du skal bruge dit forløb til.

Er det fx på jobbet eller mangel på et job? Er det dit parforhold, eller mangel på et parforhold? Sex eller mangel på sex. Er det din omgangskreds. Dit forhold til penge. Dit forhold til din krop. Dit forhold til mænd. Din familie. Dit mål med livet, eller mangel på mål med livet.

Vi fjerner din forhindringer der stjæler din energi og power til at slå igennem. de forhindringer der forhindrer dig i at leve det gode liv og tiltrække det gode liv.

Vi ser på dine indre overbevisninger. Vi kigger på det du er bange for. Det der forhindrer dig. Det der stopper dig.

Og så bliver du trænet og vejledt i hvordan du træder i karakter med den du er og gerne vil være.

Så du tiltrækker lige præcis det du gerne vil tiltrække og lærer en gang for alle at sige: “UD af min butik”, til det du ikke skal have mere i dit liv.

Du kommer i kontakt med dig selv. Den du er. Det du vil. Og det liv du gerne vil leve. Du kommer til at opdage hvad der er godt for dig og hvad der gør dig glad og som får dig til at stråle.

DU KOMMER TIL AT HANDLE PÅ OG ISCENESÆTTE DET LIV DU GERNE VIL HAVE.

JEG GLÆDER MIG TIL AT MØDE DIG OG VÆRE DIN PERSONLIGE VEJLEDER.

 

_dsc0111Intensiv_KBF_Butik269599_10151156897150460_1782445019_nBOBBEL_1_1

Kunderne siger”

Ketti, TAK for at få mig ud over rampen, jeg har lige holdt et foredrag, hvor folk klappede – af mig. Jeg turde stå både med min personlig- og min faglighed og jeg turde være i kontakt med mit publikum. Og jeg havde det sjovt!

Nu, ved jeg hvorfor jeg ikke har kunne tiltrække kunder til min virksomhed, folk kunne jo ikke få øje på mig. Det gjorde ondt, at opdage at jeg har overtaget min mors mønster med at gemme mig bag min faglighed, min mand, mine børn, mine veninder og venner. Det er slut med at gemme mig. Og det har betydet en verden til forskel.

Ketti, du har vist mig den brik, der gør at alle de andre brikker kan falde på plads, nu forstå jeg, hvad det er der manglede.

Jeg har aldrig kunne finde ud af at være kvinde, ingen har lært mig det, nu fatter jeg betydningen af at være kvinde og det giver mig sådan en ro, mod og tillid.

Ja, det føles rigtigt og jeg kan se på mine omgivelser at det virker.

Efter at have været i utallige brudte parforhold og fået 2 børn med 2 forskellige mænd, er det gået op for mig at JEG jo ikke turde være den kvinde jeg ER. At jeg ikke engang har været bevidst om, hvad det var jeg søgte. For jeg vidste ikke hvem jeg var, og jeg var heller ikke bevidst om hvad jeg havde brug for – KETTI, jeg er forelsket og denne gang i en mand, der elsker mig som den kvinde jeg er.

Ketti, jeg troede at jeg bare skulle have fikset en ting eller to. På 6 gange kom vi gennem alle mine livsområder, og nu er jeg MIG hele vejen rundt. Jeg kan nu se at jeg bare gik fra den ene funktion til den anden, men jeg var ikke MIG SELV i nogen af funktionerne, det gjorde ONDT at opdage. Det er slut nu, nu er jeg først og fremmeste MIG. Jeg skulle lige æde at det ikke er egoistisk på den dårlige måde, at være mig.

Jeg er opdraget til, at hvis jeg bare var stille og dygtig, så ville alt gå godt. Ja det gik godt, men jeg var ikke glad. Nu går det meget meget bedre og jeg er GLAD, jeg glæder mig til hver evig eneste dag og jeg nyder at være dygtig, fylde mere i landskabet og have det sjovt mens jeg gør det. Og nu tør jeg sige NEJ TAK, til de opgaver der dræner mig og JA TAK til de opgaver der tænder mig, mit næste mål er finde ud af hvordan sådan en som mig ser ud, kan jeg booke et forløb mere, for at finde ud af det?.

Ketti, jeg har altid fået at vide at jeg var for meget, for styrerne og sådan en de andre ikke gad. Nu lader jeg andre komme til, for jeg har jo brug for dem, men det betyder ikke at jeg fylde mindre, jeg er bare mig, men også opmærksom på de andre, det der du sagde med værdighed og samhørighed, gav mening, nu efterlever jeg det. Jeg er mig, men jeg indgår også i dyb samhørighed med andre.

Jeg har kun “strålet” i min faglighed, men aldrig i min personlighed – derfor har jeg jo kun kunne mærke liv i min faglighed og andre har altid også kun forholdt sig til min faglighed. Der er godt nok sket en ændring, bare det at blive bevidst om det og få redskaber til at forbinde min personlighed og min faglighed, var en øjenåbner. Nu forstå jeg også pludselig hvorfor jeg altid er flygtet ind i min faglighed, det andet var jo tomt, nu er jeg advokaten, men også mig selv”.

Om Ketti:

Ketti Bueno Ferrer er uddannet skuespiller og danser i ind -og udland. Hun er træner i kommunikation og personlig gennemslagskraft. Hun har rejst hele sit liv, har familie i mange lande og har arbejdet både i Danmark og i udlandet.  Hendes erhvervsmæssige erfaringer spænder over et liv som udøvende kunstner på scenen, som instruktør, underviser og formidler. Hun har desuden 9 års ledererfaring fra sin tid som leder af Den Ny Dramaskole i København og 9 år som direktør for Salsa Vida. Hun var, inden hun flyttede til Cuba, en del af det team, der startede Den Europæiske Teaterhøjskole på Møn. Hun har stået for utallige kunstneriske arrangementer, men også arrangementer, der byggede bro mellem erhvervslivet og kunsten. Hun har været arrangør og rejseleder og har rejst med grupper til mange steder, f.eks. Amsterdam, Prag, London, Havanna, Italien, Barbados og Spanien. Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen  ”En kvindes guide til at nyde livet”.