Intensive forandringsprocesser. 1 ♥️ Drømmer du om at få lidt tid til dig selv. Tid til at mærke efter, mærke dig selv, få ro, overskud og fokus til at skabe startskuddet for det næste kapitel i dit liv? 2 ♥️ ♥️ Drømmer du om at få konkrete sjove og virkningsfulde metoder og redskaber til at understøtte din kvindelighed, kropslighed, sanselighed og tiltrækningskraft? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted;-) 3 ♥️♥️♥️ Drømmer du om at komme til Cuba? Det kan jeg også hjælpe dig med.

Home » Intensive forandringsprocesser. 1 ♥️ Drømmer du om at få lidt tid til dig selv. Tid til at mærke efter, mærke dig selv, få ro, overskud og fokus til at skabe startskuddet for det næste kapitel i dit liv? 2 ♥️ ♥️ Drømmer du om at få konkrete sjove og virkningsfulde metoder og redskaber til at understøtte din kvindelighed, kropslighed, sanselighed og tiltrækningskraft? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted;-) 3 ♥️♥️♥️ Drømmer du om at komme til Cuba? Det kan jeg også hjælpe dig med.

Intensiv_TOP_fotos

 

“BOOK TO, TRE, FIRE ELLER FEM INTENSIVE TIMER I TRÆK I HAVANA PÅ AMAGER – HVOR FOKUS ER PÅ DIG & DIT OG DET DU SKAL BRUGE MIG OG MIN EXPERTISE TIL AT HJÆLPE DIG MED”.

Jeg koster koster 800-, i timen, hvis timerne er lagt på samme dag, ellers er prisen ml 1000 og 1200-, i timen.

1 ♥️ Drømmer du om at få lidt tid til dig selv. Tid til at mærke efter, mærke dig selv, få ro, overskud og fokus til at skabe startskuddet for det næste kapitel i dit liv?

2 ♥️ ♥️ Drømmer du om at få konkrete sjove og virkningsfulde metoder og redskaber til at understøtte din kvindelighed/maskulinitet, kropslighed, sanselighed og tiltrækningskraft? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted;-)

3 ♥️♥️♥️ Drømmer du om at komme til Cuba? Det kan jeg også hjælpe dig med.

Så gør som så mange andre har gjort. Book to, tre, fire eller fem intensive timer i Havana på Amager, med Ketti som din helt egen proceskonsulent, rådgiver, rejseagent og/eller underviser/træner. En ting jeg helt sikkert kan love dig, det er at du vil få min hjælp, støtte og mange års erfaring -ligegyldigt hvad det er du booker mig til at hjælpe dig med.

  ”Kom ud over rampen” – både privat, personligt og fagligt. I dit liv og virke her i DK eller hvis jeg skal være din rejseagent i Cuba.

Få succes med at være dig, både privat og fagligt. Det handler om selvindsigt og træning. Det handler om at blive den bedste udgave af dig selv. Det bliver nydende og intensivt. Og du kommer til at opnår målbare resultater.

Og hvis du booker mig som din personlige rejseagent så kommer du til at opleve et Cuba som ikke mange får adgang til.

KONTAKT mig på ketti@salsavida.dk eller info@kettibuenoferrer.dk med det du har brug for at jeg hjælper dig med og så finder vi ud af det.

BOGEN_KBF_Butik

“Jeg var lidt forbavset over det gik så stærkt. Jeg kunne sagtens se mønsteret i mig. Det gode var at det “navn” du gav det uhensigtsmæssige mønster bare er fyldt med kærlighed fra mig trods navnet. “Prinsesse Dur Ikke”.
Du fortalte at jeg ikke måtte hade hende men at takke hende for alt det hun har beskyttet mig mod siden dengang i min barndom. Og jeg kunne ikke hade hende. Og samtidig var det også så rart at der var humor i det. Prinsesse Dur Ikke – he he. Elsker det navn for den side af mig, som jeg altid vil have i mig, men nu er blevet så lille en del af mig og ikke styrer mit liv mere – og det er kun en uge siden jeg var hos dig!!! Nu er det MIG som styrer.”

Her kan du læse resten:

http://createsend.com/t/r-BC2A965F1C649BC7

Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba for enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem i forbindelse med deres rejse til Cuba.

DU KAN FX BOOKE MIG TIL:

🇩🇰♥️ 🇨🇺 et møde her i Havana på Amager, eller over messenger og hvor jeg sætter dig/jer godt og grundigt ind i alt det man skal være opmærksom på når man rejser til et land som Cuba. Eller bare alt det der gør at din rejse til Cuba, blive så tæt på den cubansk sjæl og hjerte som muligt. Du får adgang til mine mange års erfaring med Cuba, den cubanske kultur og mit netværk.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 anbefalinger af rejseagenter der kan fikse flybilletter, visum og VIP i lufthavnen i Havana, – altså det rejse tekniske, hvis I ikke selv arrangerer den del.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 min hjælp med kommunikationen og aftalerne (på spansk), så alt er klart til jer, når i lander i Havana. Og jeg kan også hjælpe jer herfra mens I er i Cuba, hvis I skulle få brug for det. Og jeg forhandler gode cubanske priser på forhånd i Cuba, så I ikke behøver at betaler overpris, udgiften til mig har du allerede tjent ind igen, ved at være godt klædt på til den cubanske økonomi og ved at jeg har fikset priser for dig;-) ..

🇩🇰♥️ 🇨🇺 at finde spændende dekadente private smukke boliger hvor man kan bo på den bedste, tryggeste og mest centrale adresse helt privat, med en cubanske familie tæt på til at hjælpe sig med det man har brug for.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 TRYGHEDEN og komforten i at blive hentet i lufthavnen, budt velkommen til Havana, få hjælp med at veksle penge og omsorgsfuldt bliver kørt til ens bolig og først sagt farvel til, når man er godt indlogeret og ens bagage er båret op.

“Dorthe Korsgaard ….og alt det er du bare så god til Ketti ❤️ Vi er blæst bagover af din entusiasme, begejstring, viden og kærlighed til Cuba. Vi glæder os til vores rejse til Cuba og til at grave en tand dybere, end de fleste turister har mulighed for, takket være dit kæmpe netværk 🙏

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk

HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ DETTE SITE.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Skal du til CUBA? Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba til enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem med at deres ophold i Cuba bliver helt særligt,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Unikke privattimer for enkeltpersoner og par i Havana på Amager –en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time kærlige og særlig polterabend – i Havana på Amager. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Teambuilding der virker for at samle dit team på DIN arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

Jeg har været så privilegeret, at jeg mødte Ketti for 2 ½ år siden på et tag i Havana, hvor jeg havde fået lov til at komme med på en af hendes Salsa og livsnyder rejser til Cuba. Igennem de sidste år har jeg gået på hendes salsaskole og haft hende som underviser samt oplevet hende undervise ledere i det private erhvervsliv.

Ketti kan noget helt unikt med mennesker som jeg sjældent har oplevet før. Hun formår at få folk til at blive den bedste udgave af sig selv. Ketti underviser med en glød, gejst, energi og engagement som er helt uforligneligt. Hun kræver din tilstedeværelse og hun kræver DIT engagement men til gengæld så stiller hun sig også selv 100% til rådighed. Ketti tolerere ikke at du fedtspiller med dig selv og dit nærvær. Hun forventer at du er på og går med. 

Og hvis du går med Ketti så kommer du ud på en rejse der overstiger en almindelig salsatime med længder. For Salsa hos Ketti er så uendelig meget mere end bare en salsa – som hun også selv siger tit og ofte. Ketti får dig til at give slip og til at give dig hen eller til at tage ansvar og tage ledelse. Hun afvæbner med humor, engagerer med nerve og bruger sig selv rigtig meget i undervisningen. Ketti viser selv vejen og går forrest hvor hun tør gå derud hvor det er fandens sårbart for derigennem lidt efter lidt at rykke dine grænser indtil du står i favnen på en mand og flirter som du aldrig havde troet var muligt med en blødhed som du ikke anede du besad.

Ketti får dig til at turde at turde og miste fodfæste for et sekund for derefter at genfinde det igen og lande et nyt sted – som en renere og mere tydelig udgave af dig selv. Gennem en helt almindelig salsatime kommer du igennem hele følelsesregistret og bliver tvunget til at træde i karakter som menneske.  Ketti sætter ord på mange af de følelser vi alle sammen går og tumler med og hun formår at arbejde med dem på et rent intuitivt og kropsligt plan. Hun arbejder på at frigive det potentiale hun ser i dig og giver dig modet til at turde være 100% dig selv. Hun lærer dig at stå op for dig selv og udvise værdighed samtidig med, at du som kvinde stadig kan være sødmefuld, blød, hengiven og fandens powerful.

Ketti skaber forpligtende fællesskaber hvor der opstår en helt unik samhørighed uagtet om det er et lederteam der skal rystes sammen og trænes i at træde i karakter eller om det er en helt almindelig onsdag på salsaskolen.  Ketti provokerer, udfordrer og animerer dig og du skal være indstillet på at gå med. Men hvis du giver slip og går med bliver du til gengæld rigt belønnet med masser af varme, grin, ømhed, omsorg, fællesskab og nerve. Og du bliver top trænet i at blive den bedste og mest charmerende udgave af dig selv.

Sandra Nielsen