Intensive forandringsprocesser. 1 ♥️ Drømmer du om at få lidt tid til dig selv. Tid til at mærke efter, mærke dig selv, få ro, overskud og fokus til at skabe startskuddet for det næste kapitel i dit liv? 2 ♥️ ♥️ Drømmer du om at få konkrete sjove og virkningsfulde metoder og redskaber til at understøtte din kvindelighed, kropslighed, sanselighed og tiltrækningskraft? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted;-) 3 ♥️♥️♥️ Drømmer du om at komme til Cuba? Det kan jeg også hjælpe dig med.

Home » Intensive forandringsprocesser. 1 ♥️ Drømmer du om at få lidt tid til dig selv. Tid til at mærke efter, mærke dig selv, få ro, overskud og fokus til at skabe startskuddet for det næste kapitel i dit liv? 2 ♥️ ♥️ Drømmer du om at få konkrete sjove og virkningsfulde metoder og redskaber til at understøtte din kvindelighed, kropslighed, sanselighed og tiltrækningskraft? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted;-) 3 ♥️♥️♥️ Drømmer du om at komme til Cuba? Det kan jeg også hjælpe dig med.

Intensiv_TOP_fotos

 

Drømmer du om at få lidt tid til dig selv. Tid til at mærke efter, mærke dig selv, få ro, overskud og fokus til at skabe startskuddet for det næste kapitel i dit liv?

Drømmer du om at få konkrete sjove og virkningsfulde metoder og redskaber til at understøtte din kvindelighed/maskulinitet, kropslighed, sanselighed og tiltrækningskraft? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted;-)

Så gør som så mange andre har gjort. Book to, tre, fire eller fem intensive timer i Havana på Amager, med Ketti som din helt egen proceskonsulent, rådgiver, rejseagent og/eller underviser/træner. En ting jeg helt sikkert kan love dig, det er at du vil få min hjælp, støtte og mange års erfaring -ligegyldigt hvad det er du booker mig til at hjælpe dig med.

  ”Kom ud over rampen” – både privat, personligt og fagligt. I dit liv og virke her i DK eller hvis jeg skal være din rejseagent i Cuba.

Få succes med at være dig, både privat og fagligt. Det handler om selvindsigt og træning. Det handler om at blive den bedste udgave af dig selv. Det bliver nydende og intensivt. Og du kommer til at opnår målbare resultater.

 

BOGEN_KBF_Butik

“Jeg var lidt forbavset over det gik så stærkt. Jeg kunne sagtens se mønsteret i mig. Det gode var at det “navn” du gav det uhensigtsmæssige mønster bare er fyldt med kærlighed fra mig trods navnet. “Prinsesse Dur Ikke”.
Du fortalte at jeg ikke måtte hade hende men at takke hende for alt det hun har beskyttet mig mod siden dengang i min barndom. Og jeg kunne ikke hade hende. Og samtidig var det også så rart at der var humor i det. Prinsesse Dur Ikke – he he. Elsker det navn for den side af mig, som jeg altid vil have i mig, men nu er blevet så lille en del af mig og ikke styrer mit liv mere – og det er kun en uge siden jeg var hos dig!!! Nu er det MIG som styrer.”

Her kan du læse resten:

http://createsend.com/t/r-BC2A965F1C649BC7

Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba for enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem i forbindelse med deres rejse til Cuba.

DU KAN FX BOOKE MIG TIL:

🇩🇰♥️ 🇨🇺 et møde her i Havana på Amager, eller over messenger og hvor jeg sætter dig/jer godt og grundigt ind i alt det man skal være opmærksom på når man rejser til et land som Cuba. Eller bare alt det der gør at din rejse til Cuba, blive så tæt på den cubansk sjæl og hjerte som muligt. Du får adgang til mine mange års erfaring med Cuba, den cubanske kultur og mit netværk.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 anbefalinger af rejseagenter der kan fikse flybilletter, visum og VIP i lufthavnen i Havana, – altså det rejse tekniske, hvis I ikke selv arrangerer den del.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 min hjælp med kommunikationen og aftalerne (på spansk), så alt er klart til jer, når i lander i Havana. Og jeg kan også hjælpe jer herfra mens I er i Cuba, hvis I skulle få brug for det. Og jeg forhandler gode cubanske priser på forhånd i Cuba, så I ikke behøver at betaler overpris, udgiften til mig har du allerede tjent ind igen, ved at være godt klædt på til den cubanske økonomi og ved at jeg har fikset priser for dig;-) ..

🇩🇰♥️ 🇨🇺 at finde spændende dekadente private smukke boliger hvor man kan bo på den bedste, tryggeste og mest centrale adresse helt privat, med en cubanske familie tæt på til at hjælpe sig med det man har brug for.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 TRYGHEDEN og komforten i at blive hentet i lufthavnen, budt velkommen til Havana, få hjælp med at veksle penge og omsorgsfuldt bliver kørt til ens bolig og først sagt farvel til, når man er godt indlogeret og ens bagage er båret op.

“Dorthe Korsgaard ….og alt det er du bare så god til Ketti ❤️ Vi er blæst bagover af din entusiasme, begejstring, viden og kærlighed til Cuba. Vi glæder os til vores rejse til Cuba og til at grave en tand dybere, end de fleste turister har mulighed for, takket være dit kæmpe netværk 🙏

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk