Massage & Bodyreading

Home » Massage & Bodyreading

MASSAGE_TOP_fotosI Havana på Amager har vi også et skønt behandlingslokale – et rigtig  feel good sted.

Bare kom med dit stress, jag, bekymringer, spændinger, smerte, tristhed og tunghed. Efter en tur på briksen lover vi at du føler dig meget lettere, mere harmonisk, afslappet, glad og let om hjertet. Og det kan vi love dig, fordi vi ved hvad vi laver og har mange års erfaringer at bygge den viden på.

_MG_4194 992676_10151505124762314_1294212927_n 20121019_182222

For at kunne fungere og blive ved med at YDE, skal man have det godt og kunne NYDE.

Bestil en fuld kropsmassage hos Peter. Hans bedste anbefaling er at hans kunder bliver ved med at komme tilbage for at få mere, samt at de sender alle de kender hen hos Peter.

Peter kan noget helt magisk med sine hænder, sin omsorg og sit nærvær.  Prøv det, det eneste du vil fortryde er at du ikke har gjort det før.

KONTAKT Peter på telefonnummer: (45) 32322492

Peter tilbyder helkrops-, sports- og velværsmassage i Havana på Amager.

 

HVIS DU ØNSKER EN BODYREADING, KAN DU BOOKE KETTI.

_MG_4233 _MG_4165 _MG_4166

En bodyreading kan du bruge til at blive afklaret, komme i kontakt med dig selv, og din inderste kerne.

Jeg oversætter hvad din krop fortæller. Hvad du har brug for og hvor du bør sætte ind. Du kommer op på briksen, med dit tøj på. Jeg tænder for musikken, får lige din krop til at spænde af og dig til at lande i din krop. Og så gennemgår jeg stille og roligt din krop, for at undersøge hvordan du rent faktisk har det. Hvor der er underspændt og overspændt. Hvert område i din krop bærer på en historie om dig. Det kan du læse mere om i min bog “En kvindes guide til at nyde livet”.

Når du er færdig på briksen, tager jeg dig ind i Salonen og fortæller dig, hvad jeg fandt. Tit er det nok med en gang, andre gange booker folk et forløb, for at komme videre i deres udvikling på forskellige livsområder.

Du kan altid booke en Bodyreading, for at se om det er noget for dig, eller bare for at blive lidt klogere på dig selv.

En bodyreading med Ketti. 1,5 time 

PRIS:

1500 kroner

Bestil en tid ved at sende en mail til info@kettibuenoferrer.dk

_dsc0072