Shop

Home » Varer » PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager.

PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager.

DKK 795,00

Privatundervisning for par

Varekategorier: ,

Beskrivelse

♥️ Privattimer i salsa.

VELKOMMEN TIL HAVANA PÅ AMAGER – HVOR VI SLIPPER KÆRLIGHEDEN & MAGIEN LØS I EN SALSA FRA CUBA.

PRISER: Enkeltpersoner, pris 695-, Par, pris 795-,. Grupper på 3 par pris 2000-,.

Privatundervisning i Cubansk Salsa med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 tv.

EN UNIK, SJOV OG DEKADENT REJSE TIL SJÆLEN AF CUBA OG SÅ PÅ AMAGER;-)

 

        

For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt. Den består af noget danseteknik, selvfølgelig, men så er der også masser af leg, iscenesættelse af sig selv, flirt, humor og varme. I en salsa fra Cuba bruger du det nonverbale, det sanselige og det kropslige for at kunne danse SAMMEN og ikke hver for sig. Derfor møder I hinanden på en måde her, som I ikke har mødt hinanden før. I dansen får kvinden skubbet lidt af den kontrol, det mandhaftige og det selvkørende tilside. Hun kan åbne op, være blid og gå med i dansen, hengive sig, charmere og modtage! Han får sat skub i sin handlekraft, han tager styring og sætter noget igang, fuldfører det og tager sig af og om sin kvinde, han træder i karakter overfor hende og drager omsorg.

PRIS 785-, pr time. Inkl kaffe/rom. DU skal betale 24 timer inden jeres aftale, ellers betragter jeg bookingen som annulleret.

HVOR Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 Tv.

HVAD ER HAVANA PÅ AMAGER?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

Merete have booket en privattime til hende og Frank her i Havana på Amager i går (valentine 2019). De skulle lige ind og have deres SALSA igen og en bid af Ketti MIG♥️ De er begge trænede sociale cubanske dansere, Frank dansede +10 år hos mig og Merete vel halvt så langt tid. Så de gik på min salsaskole sammen og sendte øjne til hinanden😉 Og så en dag skulle de begge med mig til Cuba på en af mine rejser med eventyrlystne dansende livsnydere. Og så skete det, på taget i vores hus i Havana, Cuba under en tropisk stjernehimmel – ok lige den del digter jeg nok, måske;-) meeen det skete i det hus og jeg der. Nok optaget af 1000 gøremål med at styre vel 25 dansker og dobbelt op på cubanske danser, kokken,salsaorkester, husejer og tanter, kusiner, fætrer og mormoren. Siden har de været sammen åh 💞 Og de har også et firma sammen Servicegruppen Nord. Og jeg er dybt forbundet til dem og de er dybt forbundet til mig – vi hører sammen, også selvom at der kan gå tid mellem at vi ses, så er vi forbundet i hjerterne og i bevidstheden. SE det er et vaskeægte eventyr fra vores lille kæmpe verden, hvor der kan opslå slidstærke kærlighedsbånd imellem os fordi vi danser en salsa sammen. 🇩🇰♥️🇨🇺

Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, i følgende valutaer: DKK, SEK, NOK, EUR, GBP og USD, når du shopper i vores online butik.