Personaleunderholdning

Home » Personaleunderholdning

 

PERS_UNDERHOLDN_TOP_fotosPERSONALEUNDERHOLDNING/-UDVIKLING

PÅ BUENO BUSINESS WWW.BUENOBUSINESS.DK kan du læse meget mere også om priserne.

Ketti Bueno Ferrer har mange faste erhvervskunder og konsulenthuse, der tilkalder hende igen og igen, når et nyt team skal rystes sammen.
Det kan også være en medarbejdergruppe som lige har brug for at blive samlet, få set hinanden i øjnene, grinet sammen – og være sammen.
Nye firmaer og erhvervskunder støder hele tiden til, de fleste fordi de har fået anbefalet Ketti.

En medarbejderworkshop tager typisk en time eller to. Det er også muligt at skræddersy en hel- eller halvdags workshop, hvis der også er behov for at arbejde med forandringsprocesser, kommunikation og/eller teambuilding.

Nicolai Weng, SAP HR konsulent, Danisco. 

“Det bliver grint mere, rørt ved hinanden, kommunikationen glider lidt lettere, og nogle opgaver bliver bare løst mere smertefrit, når Ketti har været på besøg i en virksomhed. Jeg ved ikke med dig, men jeg arbejder på et kontor, og der er det ikke så tit, jeg rører ved mine kolleger. Men det gjorde vi, da Ketti kom forbi og gjorde det, hun gør så fantastisk – skaber et rum, hvor hun rykker grænsen for, hvad der er tilladt, og hvor der er glæde og grin. Det skaber en særlig stemning, der varer ved, når hun har forladt virksomheden. Der kommer mere nærhed, når man rører hinanden.

Man får hurtigt en eller anden bestemt rolle i en virksomhed, men Ketti skaber den her helt anden kontekst, hvor alle prøver noget nyt og starter forfra. Selv om  nogen bestemt kan synes, det er meget grænseoverskridende at bevæge hofterne på den måde. Men fordi Ketti er, som hun er, tør folk mere. Når medarbejdere har grint sammen og kigget hinanden i øjnene, er dialogen lettere bagefter, man har ligesom en anden referenceramme.”

PRODUKTERNE:

1 time med Underholdning & Salsa.
Ketti kommer og samler jer i trivsel, latter og salsa. Alle får danset med alle. Får kontakt og en fælles oplevelse inden at I fx sætter jer til bords. Det er en meget brugbar workshop i forbindelse med en personaledag eller personalefest.
Denne workshop kræver at I har sørget for et godt musikanlæg, der kan tilsluttes en ipod, et “dansegulv” med plads til jer alle, og drikkevarer.
Hvis I ønsker det, kan Ketti lave en cubansk Romceremoni, det er en sjov måde at starte festlighederne på.

2 timer med Underholdning, salsa og teambuilding.
Udover underholdningen og salsaen, ryster Ketti jer også sammen som medarbejdergruppe/team.
Det sker med forskellige oplæg og øvelser fra Ketti, hvor hun deler ud af de erfaringer hun har som leder og instruktør/skuespiller på store produktioner. Teatret kan noget meget unikt når det handler om at få folk til at “spille samme”. Det er enkelte og brugbare teknikker med stor effekt.
Ketti har inden arrangementet et møde med jer, så hun får lavet et unik pakke der passer lige til jeres behov.

Ketti kan også levere den fulde pakke med oppyntning, cubansk mad og drikke, workshops, shows, og et latinband. Her går hun i samarbejde med jeres festudvalg ind og planlægger/afvikler hele begivenheden.

LÆS MERE UNDER EVENT OG FESTER PÅ DETTE SITE
1017314_214054792078456_1112575328_n

I er velkommen til at kontakte Ketti hvis I vil høre mere.
ketti@salsavida.dk

Hvis I ønsker et længere forløb, så klik over på www.buenobusiness.dk, der kan man læse meget mere om leder- og medarbejderudvikling.